No niin, tämä taitaa sitten taas olla loppusuoralla. Tänään vietetään Ellenin vikaa iltaa täällä mamman luona ja huomenna sitten Hipsun ja Ninjan vika ilta.

Mutta taitaa olla kyllä jo sopiva aikakin siihen. Tällä viikolla leikkitappelut ovat muuttuneet totisemmiksi ja varsinkin nuo ruskeat  tytöt ottavat yhteen. Ellen sai pikku reiänkin nenuun tänään Hipsun kanssa taistellessaan ja tuntuu kuin noilla tytöillä olisi jotain hampaankolossa toistensa kanssa. Kaikki matsaavat, mutta pahimmat riidat ovat näiden neitien välillä. No, varoituskiljumiset on ainakin opittu.
Mutta Onni on mahtava, kun vähänkin tuntuu ilmapiiri kiristyvät, on Onni sekunnissa paikalla ja pitää pennelit erillään. Mahtava järjestyksenvalvoja, joka komentaa liian pitkälle menevät taistelut poikki ja hyvittelee välittömästi molemmat pukarit.

Yritettiin ottaa viimeisiä kuvia kaikista yhdessä, mutta eipä se oikein onnistunut, aitaukseen laitettaessa oli sielläkin heti taistot käynnissä.

Mutta paljon ollaan opittu tällä viikolla ja mielenkiintoista huomata, että kun pennelit kekkaavat jotain, muistavat he toistaa sitä sitten tilaisuuden tullen. Esimerkiksi pari kaveria keksi, että oranssin leluapinapötkön (ollut jossain kuvissa) päältä pääsee nahkapallille ja sen päältä pääsee helposti sohvalle, jos on lähellä :)

Meidän lammikossa ovat vierailleet jo kaikki ja loistavasti sieltä on polskittu ylös. Uteliaisuus on kova. Myös pantoja ollaan jo pidetty tällä viikolla, hihnakävelyä en ole ehtinyt harjoituttaa.

Sanna kävi napsimassa kuvia, odottelen niitä vielä tähän blogiin ja sitten alkaa pian olla pentublogin sulkemisaika.