Vauhtia on riittänyt tänäänkin. Illalla pennut saivat maistaakseen broitsun selkää ja niitä sitten kantoivat ylpeinä. Ajattelin, että kyllä isot koirat syövät loput, mutta itse asiassa niistä jäi aika vähän jäljelle.

Seuraavat alla olevat kuvat omistaa Mia Org-Mattila. Kiitos Mia!

Persoonallisuuksia alkaa tulla enemmän esiin.

Vielä nimeään odottava Amo-poika ja mustin Reima-poika tykkäävät kovasti siivota. En pysty rättiä pyörittään ilman, että nämä olisivat auttamassa. Amo tuntuu olevan hieman riehakas ja komentelevakin, tämän pojan perheen pitää ottaa tiukka linja :)  Reima intoutui tänään puolisyödystä omenasta, minkä nappasi Mikaelalta. Ensin se tapettiin ja sillä leikittiin, kunnes alettiin lussuttaa ja aika paljon siitä syötiinkin. Nämä molemmat pojat tuntuvat eniten pyörivät Onnin ympärillä. Onni-setä on niiden sankari, näyttääkin niin komealta mustalta sedältä :)


Amo-poika hieman kyseenalaisissa touhuissa
 

 Reima

 Onni

 Reima

Ninja-neiti ja Tipo-poika tuntuvat leikkivän paljon keskenään, no ovathan ne porukan isoimmatkin. Tipo sitten kävi myös jo uimassa meidän lammikossa, mutta se ei poikaa hetkauttanut.

 Ninja

 Tipo

 Ninja ja Reima

 Tipo

Ellen-neiti ja varsinkin Hipsu-neiti tykkäävät sylitellä. Ne ovat aina ensimmäisenä pyytämässä syliin ja siihen hienosti rentoutuvat.

Hiisi-poika tuntuu pyörivän joka paikassa ja koko ajan :) Kuvaaminenkin onnistuu parhaiten, kun herra on kauneusunillaan.

 Hiisi

Otin iltariehuistakin hieman videonpätkää, mutta taidan jättää se sitten pentujen CD:lle  :)