ALMA,alma..    Alma on muuten saanut kutsumanimensä espanjankielestä "sielu". Virallisen nimensä Alma on saanut kuuluisan komediennen Whoopi Goldbergin mukaan. Nimi on enne, kai.

Alma on vienyt sydämemme täysin. Almalla on myös muita nimiä, "hössöntössö", "huihai","halloo" "ammu-mammu-mömmykkä" jne. Alma on luonteeltaan keskivertoperroa sosiaalisempi, hyvin sydämellinen otus, joka tuntuu rakastavan kaikkea ja kaikkia. No onhan Alma oppinut meidän laumassa vahtimaan ja haukkumaan, mutta Alman haukku ei tarkoita "mene pois", vaan "tule heti tänne".
Ei Alma toki pelkkää "plussaa" ole, hössöntössö nimitykset tulevat nimenomaan siitä, kun Alman kanssa yrittää harjoitella jotain, menee se leikiksi hyvin pian. Maltti ei riitä. Toki kotikasvatuksellakin on tässä merkityksensä, Alma on saanut kasvaa hulivilinä lauman jatkeena.

Alma ja Onni-veikka..

Alman luonteessa on kyllä jotain sellaista, mitä haluaisin siirtää lisää Suomen perrokantaan ja näin ollen suunnitelmana on toki pentue Almalle. Keväällä käytiin läpi terveystutkimukset, joiden tulokset olivat pelkkää priimaa ja niin päätettiin astuttaa Alma seuraavista juoksuistaan...

....joiden tulo onkin sitten taas mysteeri:)  Alman ekat juoksut venyivät myöhäiseen ikään ja tulivat meidän harvajuoksuisen Helmin perään. Niinkuin kuuluukin, valmistaudutaan hoitamaan laumanjohtajan jälkeläisiä tarvittaessa. Jos tämä sama toistuu (niinkuin oletan), odotellaan Helmin seuraavia juoksuja huhti-toukokuulle ja Almalle sitten siihen perään. Tosin monet poitsut ovat olleet jo kiinnostuneita Almasta, joten saapi nähdä :)