Pentulaatikossa kaikki hyvin. Painot nousevat kohisten, tänään jo muutama ylitti 500g rajan, loput kovin lähellä. Alma paralla taitaa olla kuuma näillä ilmoilla pentupatteri masun päällä. Uimaan ei uskalla viedä, mutta viilentäviin suihkuihin on Almakin päässyt (tai joutunut).

Helmi, pentujen mummo ja Alman anoppi :) tahtoo osallistua myös hoitoon ja hyörii aktiivisesti pentuhäkin ympärillä. Almaa tämä ei kyllä yllätten haittaa mitään. Ilmeisesti anopille pitää olla vähän mielin kielin. Alma olisi päästänyt Onninkin pentuja katsomaan, mutta siihen teki stopin Helmi, joka selvästi ilmoitti Onnille, että nämä on sitten naisten juttuja..

Pentujen nimet on selvillä ja katsellaan nyt pennut pari viikkoisiksi, niin sitten alan jo täyttelemään "rekkarilappuja". Viikonlopun mietinnän jälkeen pennuista 6:lla on koti odottamassa, mutta sen seitsemännen (myös sukupuoli ?) pennun päätin jättää "kodittomaksi", kunnes saadaan lisäinfoa pentujen luonteista. Ajattelin, että näin pystyn kohdistamaan pennut parhaiten oikeisiin koteihin.
Jos sitten ei muu auta, laitetaan pentuparka matkaan ja lähetetään iskän luo ylläripaketti , vai mitä Jenni

Eli täällä kaikki hyvin ja kuvia laitetaan taas alkuviikolla, viimeistään kun viikon ikäraja alkaa lähestyä.