Edellisen viestin mukaan aloin odottaa pentusia tulevaksi yöksi, huomiseksi ja lähdin normaalisti aamulla töihin. Meidän 16v. nuorimies sai kuitenkin tälle päivälle kesäduunin, että pidä vähän silmällä..

Kello 10 soi puhelin ja kuulemma eka pentu syntymässä. Minä autoilin sitten vauhdilla töistä kotiin ja eikös siellä ollut Alma olkkarin sohvalla ja eka pentu nisällä. Saatiin Alma siirrettyä hieman parempaan synnytyspesään ja niin niitä sitten parin tunnin sisään ilmestyi 4 urosta :)
Ajattelin (4 ultrassa), että taitaa se meidän uros sarja vaan säilyä, kunnes 1,5 h odottelun jälkeen putkahti maailmaan 2 tyttöä.
Sitten Alma rauhottui ja minäkin ehdin hakea töistä sinne jääneet tavarat.

Synnytys sujui kerta kaikkiaan loistavasti, Alma hoiti itse koko homman pientä avustusta lukuunottamatta ja alkoi välittömästi hoitaan pentujaan.

Tässä juuri äsken kirjoitellessani tätä putkahti yllätten vielä 1 tyttö maailmaan.

Eli tuolla nyt mussuttaa 3 mustaa (valk. merkein) poikaa ja 1 ruskea (valk.merk) sekä 2 ruskeaa tyttöä (valk.merkein) ja 1 valkoinen tyttö, toinen silmä mustana ja vielä selässäkin viiva. Äiti ja lapset voivat hyvin!

Alla olevat kuvat ehdin ottaa päivän aikana ja viimeiset ennen tuota 7 pennelin ilmaantumista. Huomenna yksilökuvia ja muuta, meillä huilataan tämä ilta :)  ja juhlitaan!