Kolme viikkoa tuli tänään täyteen ja kyllä on kuuma edelleen. Onpa aika mennyt tosi nopeasti.
Pikkuharmejakin on tullut viimeisen parin päivän aikana.

Yksi pennuista jo kassiautoili lääkäriin silmätulehduksen vuoksi. Tipat silmiin ja jo muutaman tunnin kuluttua silmä oli parempi eikä enää yhtään rähminyt. Tiedä sitten onko jostain kulkeutunut jokin virus/bakteeri (lääkärin mukaan nyt kuumilla on ollut paljon silmätulehduksia) tai sitten jokin on tökännyt silmään. Veikkaan jälkimmäistä vaihtoehtoa, koska muille ei ole tullut mitään.

Toinen harmin aiheuttaja on ollut meidän Helmi parin viimeisen päivän aikana. Selvästi nyt on alkanut omimaan pentuja ja täytyy jo rajoittaa Helmin touhuja sekä pentujen vahtimista.

Muuten sujuu loistavasti. Ensimmäisiä leikintapaisia on jo aloiteltu ja liikkuminen on jo vauhdikasta, vaikkakin sieltä aina yllättäen kupsahdetaan jonnekin. Jos viikonloppuna ei sada aloitellaan ulkoilut. Edelleen pelkkä maito on ravintona, mutta maitohammasnaskalit ovat jo tuloillaan, joten pian on syytä alkaa jo miettimään muutakin sapuskaa.
Pennut painavat nyt 3 viikkoisena hieman alle 1,2 kiloisesta uroksesta hieman yli 1,3 kiloiseen narttuun. tosi vaa´alla viuhdotaan jo niin kovaa, että numerot vaan keikkuu, joten pientä mittavirhettäkin saattaa olla. Joka tapauksessa painot ovat kolminkertaistuneet syntymästä.

(yksi on touhuamassa kuvan ulkopuolella..)

Tämän päivän videot
http://www.youtube.com/watch?v=dSHRDAEGnVE

http://www.youtube.com/watch?v=IkVTyK404j4 
(ehkä ei olisi kannattanut antaa telkkarin huutaa..)

 http://www.youtube.com/watch?v=Skol1ALOZiU